O nama

 

 

ZWSOFT (ZWCAD Software Co., Ltd.) kao glavni poslovni cilj ima stvaranje pouzdanog CAD alata za svoje korisnike, koji će pokriti kako potrebe 2D dizajnera tako i 3D dizajn, uključujući arhitekte, mašince, inženjere, geodetske stručnjake.
ZWSOFT danas uspješno surađuje sa mnogim svetski priznatom organizacijama. Poseduje stalnog predstavnika u upravnom odboru (IntelliCAD Technology Consortium)  konzorcija i jedan je od osnivača ODA (Open Design Alliance). Uska suradnja sa Microsoft, Intel, Spatial i nekim istraživačkim centrima i to sve sa ciljem pružanja što bolje usluge svojim korisnicima - jednostavnost uporabe i prihvatljiva cena.
Osnovani smo 1998 sa sedištem u Guangzhou, Kina. Danas, zapošljavamo više od 300 ljudi i najuže surađujemo sa velikim brojem strateških partnera, distributera i reseller-a. Sa  svojim kvalitetnim proizvodom i tehničkom podrškom ZWCAD je postao jedan od vodećih brandov-a, kako u Kini tako i u više od 65 zemalja sveta, sa više od 100,000  korisnika. Sam ZwCAD ne samo da je dobro prihvaćen u SMEs (Small and Medium-sized Enterprises) okruženju, već se probija i među vodeće svetske korporacije koje su prepoznale naš proizvod kao meru za smanjenje troškova poslovanja- Honda, Alcatel-Lucent, CIMS, GP, THORN, GE…..